sobota, 3. januar 2009

Novo leto...

..se je začelo:)))kaj bo prineslo ne vem...sigurno pa bo tako, kot si bomo sami naredili..

Prav vesela sem, da je konec te norije okoli novega leta in vsega kar spada zraven. Prav na živce mi gre praznovanje kao nadaljše noči v letu...letos sva bila z mojim prvič po dolgem času doma...včasih sva šla kam na vikend, kjer je bil sneg in je bilo prav lušno..No, tudi doma je bilo čist ok. Glede na to, da že cele praznike kiham, kašljam, šmrkam...seveda nisem bla za nikamor.

Pa vso to pokanje...grrrr...to mi gre še najbolj na živce...da ne govorim o naših živalih doma:((( Sem dežurala 1x pri enem, drugič pri drugem. Bi jih imela vse pri sebi...samo pri nas se Ajka (psička) in mačka ne razumejo ravno najbolje, so bli pa zato vsak v svojem štuku:))...poleg tega je eden od mačkov še dodatni bolnik in rabi mir, bohnedaj, da ga kaj grdo pogledaš, že prleti okol ušes:)) no, na srečo je blo vse ok...in moram rečt, da je res pokalo "samo" za silvestra...leta nazaj je pokalo cel teden:(((

Sem pa letos tudi že nekaj ustvarjala...se je prav prileglo...končno sem popravila vso svetlečo kramo nazaj v škatle...sej ne da sem bila letos kaj ekstra pridna...ma enostavno se mi ni nič dalo..ne vem, nobene prave energije nisem imela, no če sem iskrena časa še manj...sem pa zavijala darila za vse v familiji:)))...spet sem zašla....ja ustavrjala sem za mojo prijateljico, ki ima na 1.1. rojstni dan...mi je dala vetra...sem gruntala in gruntala....kaj naj ji kupim/naredim, da bo res nekaj novega in pomožnosti unikatnega...pa sem prišla na idejo, da ji na majčko nalikam slikico..jeee...bila je zelo vesela:)))
evo, še slikica

6 komentarjev:

Maja pravi ...

Sem pregledala tvoj blog in se odločila, da pokomentiram kar pod zadnjo objavo: zelo so mi všeč knjigice, ki si jih naredila, sploh tist črno bel papir mi je zelo všeč. Bom zelo vesela, če mi poveš ali je kupljen ali printan ter naslov, kje si ga dobila v enem ali drugem primeru. Drugače pa vidim, da te res zanima veliko stvari, ki jih tudi krasno spraviš v življenje.

Ninsi pravi ...

hvala Maja:))

Črnobel papir je printan, in sicer na risalni list iz tega naslova, kjer je res velikooo vzorčkov:) http://cp.c-ij.com/en/contents/3125/list_45_1.html

Barbi pravi ...

Nina, sonček, al kako naj ti rečem ... ti maš tud blog???? Zakaj pa jz nisem tega vedla? Hudo. :)

Srečnga pa zdravga ti želim, pa čim več objav! In hvala za navodila za knjigice. Če me še kdaj zagrabijo, vem, kam pogledat. :)

Ninsi pravi ...

reč mi kokr mi hočeš:)))

jp, že neki časa mam en mini blogec..sej ni noben vedu, do pred 14 dnevi da ga mam...ko sem ga javno objavla:):P

Tudi tebi srečnga pa zdravga, pa da bo to leto, tudi tako pestro, kot je bilo prejšnje:))

Barbi pravi ...

Ajaaaaa, še dobr, da si povedala, da je šele 14 dni javen. Sem mislila, da mi od julija ni uspelo priti do tu, pa mi je bilo kar malo nerodno. :)

A, pa pozabila sem rečt, da je majčka vrhunska!

Ninsi pravi ...

hvala za majčko:))

ma sej bi bil že prej javen, samo nekako nisem našla časa, da bi vse skup tole spoznala..predvsem komentiranje pri drugih blogercah, mi je delalo težave..ampak sem sedaj tud to odpravila:)))