ponedeljek, 26. januar 2009

Domov čez Celje

Bilo je nekako takole...danes sem imela izpit v Ljubljani..se kasneje dobila z eno našo otočanko, in se še pred tem odločila, da jo danes šmrcnem v Celje, natančneje v trgovinico Memories. Že kar nekaj čas sem si jo želela obiskati, pa nikakor nisem našla časa...vedno je prišlo kaj vmes...danes je pa padla odločitev, da grem!:) Za nagrado, ker sem bila pridna (ja se bom pohvalila) na faksu:)))

Trgovinica mi je bila zeloooo všeč....oči bi mi kamlu padle iz jamic...kolikoooo papirja..sploh nisem vedla katerega bi:)))...poleg tega sem slučajno na pultu našla vijuge štampiljke...ki si jih želim od kar sem jih videla pri Petyi. Aha, pa da ne pozabim...srečala sem tudi Kajo.

Nekaj dobim še po pošti, ker ni imela. Sem pa z nakupom več kot zadovoljna:)))Se bom večkrat tam oglasila..:)))

10 komentarjev:

Barbi pravi ...

O, važička, kako maš lep kompletek. :P Ko pridem domov, bom mogla tudi jaz na kak obisk v Celje. Tule v mojem koncu na Irskem še navadnega kolaž papirja ne najdem v trgovinah, kaj šele kaj drugega. Ojej. :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lep nakup. Pa res vse poti vodijo čez Celje. :):)
Lp, Nataša.

Sonja pravi ...

Super nakup :) Sploh pa se mi zdi, da so vsi nakupi iz Memoriesa dobri :)
Tudi mene mika, da bi šla kdaj kar skozi Celje domov :) :)

Tiara pravi ...

Memoris je zakon:))))))
Čestitke za tako uspešen nakup.

MarikaGabez pravi ...

Lep nakup.

BojaMoja pravi ...

:)))) saj je čez Celje bilže, kaj ne? :)))))))

Ninsi pravi ...

:D:D:D

ja čez Celje je res bljižje do Nm:D:D:D

Barbi, sej boš ti popravla situacijo:)

Jana pravi ...

Hm, ta pot iz LJ čez Celje domov sploh ni slaba ideja, ampak za mene skoraj nemogoča, glede na to da se trgovina zapre že ob 6h. Ampak tvoj nakup je pa super. Komaj čakam izdelke, ki bodo nastali iz vsega tega materiala.

Tanja pravi ...

Joj Ninsi, kakšen nakup. Tudi jaz se že zelo dolgo odpravljam v celje, ampak se še nisem odločila, ker Celja en poznam čisto nič in se mi ne sanja kako bi našla Memories.

Bodi lepo, Tanja

Ninsi pravi ...

Tanja...a veš, da jaz tud nisem vedla, kje je to ko sem šla v Ce:))

Jaz sem samo vedla, kje je avtobusna...pa tisti rondo z vodnjakom:)))to je vse kar vem za CE..no, zdej še za memories:))

Sem pa imela navigacijo prek telefona...je moj dragi pogledal na net in me usmerjal (sem bila peš)...pejt na to ulico..zdej boš prečkala to...pol sem pa tablo vidla..aaa:))))